/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 807: Atac în Rusia și lupte grele la Harkov! ISW avertizează Moldova, iar Finlanda anunță soluția de pace

/HOROSCOP/ Gemenii au o zi potrivită pentru a proteja relațiile cu cei dragi și a investi în ele, fie că e vorba de timp, de energie sau orice alt fel de resurse proprii

missing
05 octombrie 2021, ora 09:07

Gemenii au o zi potrivită pentru a proteja relațiile cu cei dragi și a investi în ele, fie că e vorba de timp, de energie sau orice alt fel de resurse proprii. Ce rezervă astrele pentru fiecare zodie în parte, aflați mai jos.

Horoscop Berbec – 5 octombrie 2021: Există riscul unor dezamăgiri, dacă vei insista să fie totul așa cum crezi tu de cuviință, inclusiv la serviciu. Ar fi bine să îți domolești măcar puțin nevoia de confirmare.

Horoscop Taur – 5 octombrie 2021: Contează mult orice gest de bunăvoință pe care-l vei face, mai ales față de cei din mediul de la serviciu. În acest fel, nu doar îți vei asigura cooperarea lor, dar vei reuși să și rezolvi câte ceva.

Horoscop Gemeni – 5 octombrie 2021: Este o zi potrivită pentru a proteja relațiile cu cei dragi, a investi în ele ceea ce vezi că e nevoie, fie că e vorba de timp, de energie sau orice alt fel de resurse proprii.

Horoscop Rac – 5 octombrie 2021: Relația cu familia se poate îmbunătăți, în ciuda unor conflicte pe care le consideri de nerezolvat, dar ai nevoie de o strategie inteligentă, pe care să o și aplici pas cu pas.

Horoscop Leu – 5 octombrie 2021: Deplasările de orice fel pot fi marcate de complicații, unele dintre ele chiar neplăcute, dar cu puțin mai multă răbdare și ceva diplomație, vei reuși să menții o atmosferă normală.

Horoscop Fecioară – 5 octombrie 2021: Ești foarte concentrat pe supravegherea cheltuielilor, a economiilor și a eventualelor investiții, numai că trebuie să iei în calcul și nevoia de a construi relații frumoase cu cei din jur.

Horoscop Balanță – 5 octombrie 2021: Ești în elementul tău, dar nu e doar un lucru bun, pentru că vine și cu capcana de a te considera foarte important pentru orice grup din care faci parte și de a avea reacții exagerate.

Horoscop Scorpion – 5 octombrie 2021: Este necesară o schimbare de atitudine din partea ta față de cei pe care îi bănuiești că vor să-ți facă probleme. Poate că acei oameni nu gândesc și nici nu reacționează ca tine.

Horoscop Săgetător – 5 octombrie 2021: Pot să apară vești bune de la prieteni, protectori sau rude. Contextul e cam amestecat, dar dacă vei dori să le acorzi atenția necesară, vei vedea partea bună din mesajele pe care ți le adresează.

Horoscop Capricorn – 5 octombrie 2021: Este posibil să apară un element de noutate, care să te determine să iei o decizie diferită de cele luate până acum, de care erai încântat. Poate că, totuși, ar trebui să reflectezi mai mult.

Horoscop Vărsător – 5 octombrie 2021: Vin mesaje din mai multe direcții, care se contrazic sau contrazic doar părerile tale pe subiectele sensibile. Este important să fii cât poți tu de lucid și să judeci totul cu mintea limpede.

Horoscop Pești – 5 octombrie 2021: Ar fi bine să te detașezi puțin de chestiunile financiare, mai ales de planurile financiare și să observi cu atenție mediul, ca să vezi încotro evoluează situațiile care te interesează.

Sursa: Libertatea.ro

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram