/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

SIS a publicat imagini video! Înregistrări cu „instruirea” presupusei victime a violului de care a fost învinuit Petic: „Nu strângi nimic, nu te speli”

missing
05 octombrie 2021, ora 17:52

Serviciul Informații și Securitate (SIS) a publicat secvențe video, cu modul în care era „instruită” presupusa victimă a violului de care a fost acuzat fostul polițist de frontieră, Gheorghe Petic. Potrivit SIS, în secvențele video se observă cum foștii angajați ai Direcției 5 a INI al IGP al MAI oferă indicații femeii, pentru a oferi un denunț fals împotriva lui Gheorghe Petic, dar și garanțiile propuse acesteia.

Din imagini rezultă că scenariul realizat implica utilizarea unor substanțe farmacologice în vederea surprinderii victimei schemei ilicite la „locul faptei”.

În această dimineață, procurorii PCCOCS, ofițerii SIS și cei de la SPIA au descins la domiciliile mai multor angajați ai MA și a efectiat șase rețineri, persoanele ajunse în custodia oamenilor legii fiind bănuite de fabricarea dosarului de viol al lui Gheorghe Petic. Printre cei reținuți se numără și Vadim Mânzărari, șef – adjunct al Serviciului Protecție Internă și Anticorupție al MAI, până în vara acestui an.

Atenție, limbaj licențios!






Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram