/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și spioni deghizați în mecanici. Abrams, retrase de pe linia frontului

/VIDEO/ Într-o atmosferă plăcută, cu oameni de calitate, voie bună, dulciuri și șampanie, compania Plastregal și-a sărbătorit cel mai recent premiu – trofeul Notorium

missing
05 octombrie 2021, ora 15:11

Într-o atmosferă plăcută, cu oameni de calitate, voie bună, dulciuri și șampanie, compania Plastregal și-a sărbătorit cel mai recent premiu – trofeul Notorium… Cu o experiență pe piață de 15 ani, aprecierea și recunoștința clienților Plastregal sunt ceea ce-i motivează și-i propulsează. Ascensiunea și rezultatele frumoase se datorează atât clienților, cât și echipei care lucrează cu pasiune și dedicație.

„Rezultatele Plastregal în primul rând se datorează echipei noastre care cu adevărat ne mândrim, dar bineînțeles și clienților noștri care apreciază ceea ce aducem noi pe piață. Această nominalizare ne motivează ca și în continuare să aducem soluții inovative și produse de calitate.”

Un client fericit al companiei Plastregal este și Lilu. După ce s-a convins de calitatea produselor, le-a recomandat cu încredere și părinților, și prietenilor.

„Documentându-mă pe net am găsit despre Plastregal și despre roletele pe care le fac. Atunci aveam nevoie de rolete. După ce am pus noi rolete, tot neamul nostru, toți vecinii și-au pus rolete și funcționează încă și acum și sunt foarte fericită de alegerea făcută.”

Adrian Ursu, un alt client Plastregal, pe lângă faptul că este încântat de calitatea produselor, s-a regăsit în Oamenii-piloni ai acestei companii. El consideră că meritul Plastregal se datorează și copiilor. Părinții și copiii se susțin reciproc și împreună se bucură de rezultate frumoase.

„De un an de zile ne cunoaștem cu echipa Plastregal și cu familia, pentru că este o afacere de familie și asta mie mi-a plăcut. Avem ceva comun. Și eu cu Irina depunem suflet mult în domeniile noastre de activitate. Exact același lucru l-am văzut la echipa Plastregal și în familia lor. Aici lucrează nu doar soțul și soția, dar și copiii. Asta întinerește toată echipa, asta-i face pe părinți să tindă să fie în rând și în pas cu copiii lor.”

Clienții Plastregal i-au urat viață lungă companiei pentru că profesionalismul va fi întotdeauna căutat și apreciat.

„Mult succes vouă și bravo pentru munca de calitate pe care o faceți și pentru calitatea pe care o păstrați!”

„Le doresc celor de la Plastregal câte mai multe premii, câte mai multe realizări, dar cel mai important – clienți fericiți!”

Acești 15 ani de muncă și dedicație ai companiei Plastregal sunt răsplătiți prin atitudinea și recunoștința clienților. Ei sunt încărcați cu emoții frumoase, vise împlinite și case fericite…

(P.) Acest material este un articol comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției TV8. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram