Pentru Berbeci este o zi care anunță schimbări, iar Săgetătorii încep o periaoda mai bună. Ce rezervă astrele pentru fiecare zodie în parte, aflați în continuare. 

Horoscop Berbec – 7 octombrie 2021: Este o zi care anunță schimbări, o perioadă mai dinamică în planul relațiilor cu persoane aflate la distanță mare sau în cel al studiilor, prin valorificarea lor superioară.

Horoscop Taur – 7 octombrie 2021: Este important să cunoști foarte bine limitele legale ale demersurilor pe care le începi acum, ca să nu ai surprize neplăcute mai târziu, în special după cheltuieli mari.

Horoscop Gemeni – 7 octombrie 2021: Se vor îmbunătăți, de la sine, relațiile cu partenerii de orice fel prin cultivarea afinităților și prin crearea unei atmosfere de cooperare amicală, esențială pentru orice demers la care lucrezi acum.

Horoscop Rac – 7 octombrie 2021: Ar fi de dorit să renunți, de bunăvoie, la temerile acumulate, în legătură cu serviciul sau cu starea ta de sănătate. Situația este pe cale să se schimbe, în bine, dar acest lucru nu se va petrece peste noapte.

Horoscop Leu – 7 octombrie 2021: Începe să crească interesul tău sincer pentru cei dragi, pentru a investi mai mult în pasiunile tale și a-ți face viața mai frumoasă. E un lucru bun, care va crește calitatea vieții tale, în ansamblu.

Horoscop Fecioară – 7 octombrie 2021: Șansa e de partea ta în orice demers de bun simț ai avea în legătură cu casa sau familia. E de ajuns să fii sincer, să comunici atent cu ceilalți și vei vedea altfel de rezultate.

Horoscop Balanță – 7 octombrie 2021: Urmează o perioadă cu mai multă deschidere, mai multe deplasări și mai multe rezultate pe care le vei obține ușor. Șansa îți însoțește pașii, mai ales dacă vei face totul cu bună dispoziție.

Horoscop Scorpion – 7 octombrie 2021: Încep să apară oportunități mai bune de câștig, dar e nevoie să dai și tu dovadă de mai multă flexibilitate, să respecți limitele bunului simț în tot ce faci.

Horoscop Săgetător – 7 octombrie 2021: Începe o perioadă mai bună, cu numeroase momente în care te vei simți foarte bine, vei arăta bine, iar șansa îți va însoți pașii, conform cu dispoziția ta luminoasă.

Horoscop Capricorn – 7 octombrie 2021: Vei simți nevoia să te ocupi mai mult de propriul suflet, de misterele vieții și de ceea ce se ascunde dincolo de aparențe. Asta poate să însemne inclusiv că vei simți nevoia să te retragi, să te odihnești.

Horoscop Vărsător – 7 octombrie 2021: Urmează o perioadă mai bună în relațiile cu grupul de prieteni, rude sau alți apropiați, de care te-ai îndepărtat în ultima vreme și acest lucru te-a afectat destul de mult.

Horoscop Pești – 7 octombrie 2021: Începe să-ți surâdă și ție șansa pe plan profesional, prin recuperarea bunului renume sau prin acumularea unui capital pozitiv de imagine care se va reflecta în veniturile viitoare.

Sursa: Libertatea.ro

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!