/VIDEO/ ULTIMA ORĂ! Alexandru Stoianoglo, plasat în arest la domiciliu pentru 30 de zile

08 octombrie 2021, ora 18:20
Distribuie:

Șeful suspendat al Procuraturii Generale, Alexandru Stoianoglo a fost plasat în arest la domiciliu pentru 30 de zile. Decizia a fost anunțată acum câteva minute de magistrații Judecătoriei Chișinău, sediul Ciocana, care au admis parțial demersul procurorului Victor Furtună. 

Procurorul a cerut 30 de zile de arest pentru Stoianoglo. După ce solicitarea sa a fost admisă parțial, fiind aplicată măsura de arest la domiciliu, Victor Furtună a declarat că urmează să analizeze decizia judecătorilor și să decidă dacă o va contesta.

„Alexandru Stoianoglo pledează nevinovat. Urmează să fie efectuate în continuare acțiuni de urmărire penală pentru stabilirea adevărului pe caz”, a spus procurorul Victor Furtună.

Întrebat de jurnaliști dacă va colabora cu ancheta, Stoianoglo a declarat că nu a făcut nimic ilegal, pentru a avea motiv să colaboreze cu procurorii.

 

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram