/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 797: Atac la Odesa și planul lui Macron! Alertă: Rusia planifică un val de atacuri hibride în Moldova

Ministrul Infrastructurii, Andrei Spînu, va anunța astăzi rezultatele vizitei sale la Sankt Petersburg și va vorbi despre livrarea gazelor naturale în R. Moldova

missing
11 octombrie 2021, ora 09:50

Ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu, va anunța astăzi, ora 16:00, rezultatele negocierilor livrării de gaze naturale în Republica Moldova. Acesta va organiza o conferință de presă și va vorbi despre întrevederile pe care le-a avut la Sankt Petersburg.

Amintim că ministrul Infrastructurii a participat în perioada 7-8 octombrie la Forumul Internațional al Gazelor, în care a discutat despre relațiile contractuale dintre MoldovaGaz și Gazprom, privind furnizarea gazului natural la Chișinău.

Contractul de livrare a gazului între MoldovaGaz și Gazprom, care expira la sfârșitul lunii septembrie, a fost prelungit cu o lună.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram