/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Pandemia amână evenimentele grandioase planificate de hramul Capitalei! Intrarea la Grădina Zoologică și Parcul Dendrariu va fi gratuită

missing
11 octombrie 2021, ora 10:41

Situația pandemică complicată amână evenimentele grandioase planificate să aibă loc joi, 14 octombrie, în Piața Marii Adunări Naționale de hramul Capitalei! Sărbătoarea va începe cu o slujbă religioasă la Catedrala Mitropolitană „Nașterea Domnului” din Chișinău și va continua cu un eveniment restrâns la care vor participa mai mulți oameni de cultură. 

„Anul acesta, nu am invitat delegaâii, partenerii noștri de peste hotare. Au fost mai mulți colegi de peste Prut, care au anunțat că vor veni la Chișinău”, a declarat primul Capitalei, Ion Ceban, în debutul ședinței operative de astăzi a Primăriei.

Potrivit edilului, în zilele de 13 și 14 octombrie, vor avea loc mai multe spectacole pentru copii, iar unele dintre ele vor fi gratuite.

De hram, intrările la Grădina Zoologică și Parcul Dendrariu vor fi gratuite.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram