Situația pandemică complicată amână evenimentele grandioase planificate să aibă loc joi, 14 octombrie, în Piața Marii Adunări Naționale de hramul Capitalei! Sărbătoarea va începe cu o slujbă religioasă la Catedrala Mitropolitană „Nașterea Domnului” din Chișinău și va continua cu un eveniment restrâns la care vor participa mai mulți oameni de cultură. 

„Anul acesta, nu am invitat delegaâii, partenerii noștri de peste hotare. Au fost mai mulți colegi de peste Prut, care au anunțat că vor veni la Chișinău”, a declarat primul Capitalei, Ion Ceban, în debutul ședinței operative de astăzi a Primăriei.

Potrivit edilului, în zilele de 13 și 14 octombrie, vor avea loc mai multe spectacole pentru copii, iar unele dintre ele vor fi gratuite.

De hram, intrările la Grădina Zoologică și Parcul Dendrariu vor fi gratuite.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!