/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Un bărbat, găsit decedat într-o curte din centrul Capitalei, lângă platforma pentru depozitarea deșeurilor. Avea mai multe semne de moarte violentă!

missing
12 octombrie 2021, ora 14:46

Descoperire macabră în centrul Capitalei! Un bărbat a fost găsit decedat lângă platforma pentru depozitarea deșeurilor dintr-o curte de blocuri. 

Victima a fost găsită în această dimineață în jurul orei 11:19 de către trecători, care au anunțat poliția.

La fața locului s-a deplasat grupa operativă, dar și medicul legist. Pe suprafata corpului au fost depistate semne de moarte violentă. Cadavrul a fost îndreptat la Centrul de Medicină Legală pentru stabilirea exactă a cauzei decesului.

În cadrul măsurilor speciale de investigație desfășurate la fața locului, politiștii au stabilit identitatea bărbatului. Acesta avea 35 de ani și nu avdea un loc permanent de trai.

În prezent, sunt desfășurate acțiuni procesual penale în vederea stabilirii tuturor circumstantelor producerii acestui caz.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram