/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Crește numărul angajaților MAI care se vaccinează împotriva COVID-19. Instituția îndeamnă cetățenii R. Moldova să le urmeze exemplul

missing
15 octombrie 2021, ora 15:05

63,1% din angajații Ministerului Afacerilor Interne (MAI) au fost imunizați până în acest moment cu ambele doze de vaccin anti-COVID-19. Instituția anunță că rata de vaccinare a crescut considerabil în ultimele două luni.

Astfel, la sfârșitul lunii iulie a anului curent – MAI înregistra doar 20,8% de angajați vaccinați, iar astăzi instituția are peste 63,1% angajați imunizați cu ambele doze de vaccin anti-COVID-19.

„Conducerea Ministerului Afacerilor Interne le mulțumește tuturor angajaților care au dat dovadă de maturitate, înțelegând că numai vaccinarea împotriva COVID-19 ne ajută să ne protejăm atât sănătatea personală, cât și a celor dragi”, se arată în comunicatul emis.

Totodată, instituția a îndemnat cetățenii Republicii Moldova să urmeze exemplul angajaților MAI și să meargă să se vaccineze.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram