63,1% din angajații Ministerului Afacerilor Interne (MAI) au fost imunizați până în acest moment cu ambele doze de vaccin anti-COVID-19. Instituția anunță că rata de vaccinare a crescut considerabil în ultimele două luni.

Astfel, la sfârșitul lunii iulie a anului curent – MAI înregistra doar 20,8% de angajați vaccinați, iar astăzi instituția are peste 63,1% angajați imunizați cu ambele doze de vaccin anti-COVID-19.

„Conducerea Ministerului Afacerilor Interne le mulțumește tuturor angajaților care au dat dovadă de maturitate, înțelegând că numai vaccinarea împotriva COVID-19 ne ajută să ne protejăm atât sănătatea personală, cât și a celor dragi”, se arată în comunicatul emis.

Totodată, instituția a îndemnat cetățenii Republicii Moldova să urmeze exemplul angajaților MAI și să meargă să se vaccineze.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!