/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

/HOROSCOP/ Leii trebuie să găsească cea mai bună cale pentru a-și recupera liniștea sufletească, dacă aceasta a fost afectată

missing
16 octombrie 2021, ora 09:08

Leii trebuie să găsească cea mai bună cale pentru a-și recupera liniștea sufletească, dacă aceasta a fost afectată. Ce rezervă astrele pentru fiecare zodie în parte, vedeți mai jos.

Horoscop Berbec – 16 octombrie 2021: Poate ar trebui să lași mai mult loc pentru ceea ce apare. Un program rigid va provoca nemulțumiri în anturajul apropiat și nici ție nu-ți va fi prea bine, în acest caz.

Horoscop Taur – 16 octombrie 2021: Este o zi în care vei remarca dorința celor din jur de a fi mai liberi, de a discuta neîngrădiți despre oricine și orice sau de a lua decizii fără restricții. Poate că un strop de bună cuviință ar fi o idee bună.

Horoscop Gemeni – 16 octombrie 2021: Te poți apropia, mai mult decât de obicei, de cei dragi și de aceea se recomandă să abordezi subiectele delicate care au rămas în aer și ți-au umbrit existența.

Horoscop Rac – 16 octombrie 2021: Cauți siguranță prin orice mijloace, dar contextul este destul de haotic și nu promite mare lucru. Poate ar trebui să te mulțumești cu siguranța pe care o poți obține într-o mare de nesiguranță.

Horoscop Leu – 16 octombrie 2021: Este important să găsești cea mai bună cale pentru a-ți recăpăta liniștea sufletească sau a o reîntregi, dacă a fost afectată într-un fel sau altul. Pe un fond sufletesc liniștit, nimic nu mai pare grav sau complicat.

Horoscop Fecioară – 16 octombrie 2021: S-ar putea să te neliniștească destul de multe anumite vești care au legătură cu evoluția ta profesională. Dar este bine să ai răbdare, să te convingi că nu sunt simple zvonuri sau vorbe răutăcioase.

Horoscop Balanță – 16 octombrie 2021: Ai destule pe cap, așa că ar fi sănătos să fii selectiv în legătură cu informațiile cu care vei intra în contact, mai ales cele care îți pot influența mult starea de spirit și deciziile.

Horoscop Scorpion – 16 octombrie 2021: Ar trebui să ai un plan inteligent ca să știi unde vor fi necesare resursele de care dispui. Altfel, vei cheltui mai mult decât e cazul, fără rezultate notabile.

Horoscop Săgetător – 16 octombrie 2021: Pacea din familie ar putea fi tulburată din diverse motive, unele importante, altele nu prea. Poți contribui la restabilirea ei, dacă vei dori acest lucru.

Horoscop Capricorn – 16 octombrie 2021: Poți ajunge la stricarea unor relații cu persoanele din anturajul apropiat, doar pentru că nu vrei sau nu înțelegi de ce trebuie să ții anumite păreri pentru tine.

Horoscop Vărsător – 16 octombrie 2021: Nemulțumirile ar putea deveni cea mai bună motivație pentru a te dezvolta, pe mai multe planuri. Asta dacă nu te lași învins de emoțiile negative, asociate cu ele.

Horoscop Pești – 16 octombrie 2021: Starea ta sufletească înclină spre negativ, fără un motiv special. E ca și cum ar fi ceva nedefinit în atmosferă care te împiedică să te bucuri de ceea merge bine în viața ta.

Sursa: Libertatea.ro

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram