/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

/HOROSCOP/ Racii ar putea primi azi o adevărată lecție de viață, iar pentru Pești se anunță schimbări în dinamica domeniului financiar

missing
18 octombrie 2021, ora 09:11

Racii ar putea primi azi o adevărată lecție de viață, iar pentru Pești se anunță schimbări în dinamica domeniului financiar. Ce rezervă astrele pentru fiecare zodie în parte, aflați mai jos.

Horoscop Berbec – 18 octombrie 2021: Poate fi o zi plină de revelații, dar și de contradicții care pot scoate la lumină cele mai acute probleme interioare de care nu te-ai ocupat deloc sau foarte puțin.

Horoscop Taur – 18 octombrie 2021: Este o zi cam explozivă pentru gustul tău, în care cuvântul de ordine va fi agitație, ca și cum oamenii își dau seama, brusc, de faptul că au pierdut timpul și vor să recupereze ce au pierdut.

Horoscop Gemeni – 18 octombrie 2021: Poate fi foarte complicat să explici anumite decizii, luate nu demult, pe care acum nici tu nu le mai înțelegi prea bine. Va trebui totuși să găsești cuvintele potrivite și să exprimi ce ai intenționat.

Horoscop Rac – 18 octombrie 2021: Poți primi o adevărată lecție de viață, direct sau indirect, de la unul dintre superiori sau de la o persoană în vârstă din familie. Este important să înțelege ceea ce trebuie să remediezi.

Horoscop Leu – 18 octombrie 2021: Dispui de resurse importante de energie, dar le poți risipi fără chibzuință, dacă nu vei reuși să-ți ții sub control emoțiile negative, care nu vor fi nici puține, nici ușor de gestionat.

Horoscop Fecioară – 18 octombrie 2021: Vrei totul acum, ceea ce nici nu te caracterizează, nici nu e posibil. Bunul simț te poate opri de la a lua decizii proaste, dar pentru asta ar trebui să te lași condus de acesta.

Horoscop Balanță – 18 octombrie 2021: Este important să accepți faptul că și ceilalți pot avea nevoie, ca și tine, de o sursă de inspirație ca să facă gesturi frumoase, să devină mai amabili și mai diplomați. Această sursă ai putea fi chiar tu.

Horoscop Scorpion – 18 octombrie 2021: Cele mai arzătoare probleme sunt cele asociate cu munca sau cu starea de sănătate. Ți se pare că a venit momentul să devii categoric, dar nu e deloc așa, dacă evaluările tale sunt subiective.

Horoscop Săgetător – 18 octombrie 2021: Ai multe de învățat, rapid, din mers, ca să poți recupera ce ai pierdut în ultimele săptămâni și să ajungi la un echilibru, măcar aproximativ.

Horoscop Capricorn – 18 octombrie 2021: E mare agitație în viața ta astăzi, pentru că pare că a venit momentul, mult așteptat, pentru decizii importante și mișcări îndrăznețe. Așa o fi, dar e valabil doar pentru cei care au o fundație solidă.

Horoscop Vărsător – 18 octombrie 2021: Sunt posibile adevărate confruntări cu cei din anturajul apropiat din cauza unor divergențe care par noi, dar nu sunt deloc. Ar fi bine să te păstrezi în limitele firești, ca să nu strici relațiile respective.

Horoscop Pești – 18 octombrie 2021: Se anunță schimbări în dinamica domeniului financiar, dar și în felul în care îți vei planifica cheltuielile, de acum înainte. Vei observa nu numai că se poate și altfel, dar că poate fi mult mai bine să gândești diferit.

Sursa: Libertatea.ro

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram