/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

/VIDEO/ Socialistul Igor Dodon renunță la mandatul de deputat în Parlament. „Pot fi eficient în alte funcții”

missing
18 octombrie 2021, ora 12:10

Socialistul Igor Dodon renunță la mandatul de deputat în Parlament. „Eu nu văd sensul să fiu în acest Parlament. Pot fi eficient în alte funcții”, a declarat cu puțin timp în urmă Dodon.

Liderul PSRM a mai spus că va conduce o organizație, este vorba despre Uniunea oamenilor de afaceri moldo – rusă, înregistrată la Chișinău, care are peste 7 mii de membri.

„10 ani în urma eu am devenit președinte al PSRM, în 10 ani, noi toți împreună am asigurat practic toate victoriile politice posibile. Noi am invins de două ori la parlamentare, am asigurat votarea unui președinte de Parlament socialist, am învins în Chișinău și avem un reprezentan PSRM care conduce eficient Capitala, am invins de două ori la alegerile pentru bașcan. În 2011, PSRM era invizibil în sondajele sociologice. Eu vreau să anunț foarte clar că PSRM rămâne una din cele mai importante forțe politice. Pe eșichierul de stânga, e cea mai puternică”, a declarat Dodon într-un briefing de presă.

Totodată, Igor Dodon a mai spus că urmează să fie introduse modificări în statutul partidului.

„Eu am venit cu propunerea ca la congresul PSRM să fie introduse modificări în statul partidului ca sa fie condus de un organ colegial de conducere. Astfel, nu va exista funcția de conducere a PSRM, va fi organ executiv, care va fi condus de un secretar. Colegii mi-au propus să rămân cel puțin președinte de onoare, dar decizia o va luaCongresul”, a mai spus Dodon.

Socialistul a mai dat asigurări  că nu pleacă din formațiunea politică.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram