/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Un medic cardiolog de la Bălți, răpus de COVID - 19. A lucrat în sistemul medical timp de peste 30 de ani

missing
18 octombrie 2021, ora 10:41

Noul coronavirus a mai făcut o victimă în rândul cadrelor medicale. Un cardiolog de la Bălți, cu o experiență de peste 30 de ani în sistem, a decedat în urma complicațiilor provocate de infecție. 

Anunțul a fost într-o postare pe Facebook de reprezentanții Spitalului Clinic Bălți, instituție în care doctorița Nina Ostapova a activat timp de mai mulți ani.

„IMSP Spitalul Clinic Bălți anunță cu profundă îndurerare despre decesul doamnei Nina Ostapova , medic cardiolog care a activat în incinta instituției peste 30 de ani. Exprimăm sincere condoleanțe rudelor în legătură cu trecerea în neființă a doamnei doctor”, se arată într-un mesaj de condoleanțe al reprezentanților Spitalului Clinic Bălți.

În ultimii ani, medicul muncea în cadrul unei clinici private. De la începutul pandemiei, din cauza complicațiilor provocate de COVID au decedat 118 cadre medicale.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram