social

/VIDEO/ Percheziții la PCCOCS în cadrul dosarului în care este vizat Stoianoglo! Declarațiile procurorului Furtună

18 octombrie 2021, ora 19:48
Distribuie:

Procurorii anticorupție au efectuat în această seară percheziții în mai multe birouri de la PCCOCS. Descinderile au avut loc în cadrul dosarului în care este vizat procurorul general suspendat, Alexandru Stoianoglo. Informația a fost confirmată de procurorul de caz, Victor Furtună. 

De altfel, perchezițiile s-au desfășurat în prezența acestuia. Furtună a ieșit din sediul Procuraturii cu un pachet negru în care s-ar fi aflat mai multe acte, ridicate din birourile percheziționate. Procurorul de caz a refuzat să spună în birourile căror procurori au fost făcute perchezițiile.

Mai târziu, însă, din clădirea Procuraturii au ieșit alți doi procurori, care au spus că descinderile au fost efectuate inclusiv în cabinetul procurorului PCCOCS, Dumitru Răileanu.

Deocamdată, nicio persoană nu a fost reținută.

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram