/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

Zeci de plase pentru pescuit, instalate ilegal la Olănești. Polițiștii au eliberat peștii și racii în apele de la frontieră

missing
18 octombrie 2021, ora 17:18

Zeci de plase și ustensile, destinate pentru prinderea animalele nevertebrate și crustacee în cantități mari, au fost găsite de către polițiștii SPF Olănești, în apele din apropierea frontierei. Plasele au fost descoperite în urma unor acțiuni de prevenire și combatere a braconajului piscicol.

Din zecile de plase scoase din apă, au fost eliberate în mediul acvatic diverse specii de pești, inclusiv rare și raci. În prezent sunt întreprinse diverse acțiuni de observare și investigare pentru a fi identificate persoanele implicate în instalarea plaselor de pescuit.

Poliția de Frontieră îndeamnă cetățenii amatori de pescuit să fie responsabili față de fauna rezervoarelor acvatice și să respecte regulile de aflare în zona de frontieră.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram