Imaginile emoționante cu Myrta Gage care conduce o aeronavă la vârstă de 84 de ani au devenit virale pe internet după ce aceasta și-a dorit o ultimă amintire. Femeia este din Carolina de Sud însă din cauza problemelor de sănătate, acum nu mai are permisiunea de a sta la manșa avionului, scrie Mediafax.ro.

Astfel, aceasta și-a dorit o ultimă amintire pe scaunul pe care și-a petrecut ani din viață. Dorința Myrtei a fost îndeplinită cu ajutorul pilotului Cody Mattielo care a lăsat-o să conducă aeronava sa.

„Am fost întrebat zilele trecute dacă pot îndeplini dorința unei doamne încântătoare de a pilota încă odată. A fost pilot în tinerețe, dar pentru că are Parkinson și o vârstă înaintată, compania de asigurări de viață nu i-ar permite să zboare în cadrul școlii de aviatică”, relatează acesta.

În imaginile video în care aceasta manevrează manșa aeronavei, deși pare fragilă Myrta demonstrează că este o adevărată profesionistă la bord.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!