/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și spioni deghizați în mecanici. Tancurile Abrams, retrase de pe front

Imagini emoționante cum o femeie de 84 de ani pilotează un avion. Aceasta a fost ultima ei dorință

missing
19 octombrie 2021, ora 19:35

Imaginile emoționante cu Myrta Gage care conduce o aeronavă la vârstă de 84 de ani au devenit virale pe internet după ce aceasta și-a dorit o ultimă amintire. Femeia este din Carolina de Sud însă din cauza problemelor de sănătate, acum nu mai are permisiunea de a sta la manșa avionului, scrie Mediafax.ro.

Astfel, aceasta și-a dorit o ultimă amintire pe scaunul pe care și-a petrecut ani din viață. Dorința Myrtei a fost îndeplinită cu ajutorul pilotului Cody Mattielo care a lăsat-o să conducă aeronava sa.

„Am fost întrebat zilele trecute dacă pot îndeplini dorința unei doamne încântătoare de a pilota încă odată. A fost pilot în tinerețe, dar pentru că are Parkinson și o vârstă înaintată, compania de asigurări de viață nu i-ar permite să zboare în cadrul școlii de aviatică”, relatează acesta.

În imaginile video în care aceasta manevrează manșa aeronavei, deși pare fragilă Myrta demonstrează că este o adevărată profesionistă la bord.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram