/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

/VIDEO/ Atunci când alegeţi RE/MAX Total aveţi sprijinul reţelei la nivel mondial

missing
22 octombrie 2021, ora 21:17

RE/MAX – cea mai mare rețea de agenții imobiliare la nivel global, se extinde și în Republica Moldova. Noul birou francizat – RE/MAX Total – și-a deschis larg ușile pentru toți cei care își doresc servicii de înaltă calitate pentru orice tip de tranzacție a unui imobil: vânzare, cumpărare sau închiriere, pe orice tip de segment – atât rezidențial, cât și comercial.

RE/MAX este liderul global în imobiliare, este compania internațională care are cea mai mare acoperire la nivel global, cea mai mare acoperire la nivel european. Noi venim din România. Avem și în România cea mai mare acoperire între agențiile imobiliare și astfel am trecut Prutul și am venit în Chișinău, la frații noștri. Valorile pe care noi le cultivăm, servicii dedicate clientului sunt promovate și aici. ”

Activând la nivel global timp de 48 de ani și obținând o experiență vastă în acest domeniu, standardele REMAX, sunt implementate cu succes de Academia RE/MAX, care, prin diferite programe și traning-uri, formează agenții imobiliari profesioniști.

„Academia RE/MAX – un program care-și propune să educe agenții imobiliari înainte de a livra serviciile către clienți în dorința de a răspunde nevoilor lor și a livra servicii excepționale către ei.”

Agenția imobiliară RE/MAX Total este fondată pe valorile francizei internaționale RE/MAX, care se află în TOP 10 francize la nivel mondial. Printre acestea sunt etica, corectitudinea și profesionalismul întregii echipe prin oferirea de servicii excepționale. Fiecare tranzacție, efectuată de echipa RE/MAX Total aduce un plus valoare și transformă întreg procesul de vânzare/cumpărare într-unul cât mai simplu și profitabil pentru clienții lor.

„RE/MAX Total vine cu sisteme integrate și procedee bine armonizate în cadrul rețelei RE/MAX. Venim la fel cu un cod etic obligatoriu pentru agenții imobiliari, un cod etic sustenabil, aplicabil și care poartă chiar valențe de responsabilitate socială.”

„La moment avem deja mai multe tranzacții internaționale încheiate, ceea ce ne diferențiază foarte mult de celelalte agenții de pe piață, pentru că doar cu RE/MAX poți efectua tranzacții în cel puțin 120 de țări.”

Atunci când alegeţi RE/MAX Total aveţi sprijinul reţelei la nivel mondial, iar dovada stă în rezultate. Nimeni în lume nu vinde mai multe imobiliare decât RE/MAX!

(P.) Acest material este un articol comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției TV8. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram