O altă ediție a emisiunii NEREDACTAT urmează să apară în această duminică. Și, ca de obicei, Rodica Ciorănică va aduce în platou o persoană demnă de toată atenția și admirația ta.

Ea este o cântăreață destul cunoscută la noi, mai ales pentru participarea sa la „Eurovision” în 2014. Înainte de a merge la acest concurs, artista și-a mai încercat norocul de alte două ori la preselecțiile naționale pentru „Eurovision”. Are o voce puternică, o personalitate interesantă și o carieră de succes în muzică, dar, cel mai important, se simte împlinită datorită celor doi copii ai săi: Ionuț și Sofia.

Dacă încă nu ți-a dat seama cine vine la NEREDACTAT, atunci îți spunem noi: Cristina Scarlat. Nu rata ediția din acest weekend, de pe 24 octombrie, ora 21:00, de la TV8, dacă vrei să afli mai multe detalii interesante din viața personală și socială a interpretei.

Această emisiune este produsă cu suportul Ambasadei SUA în Moldova și IREX Moldova

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!