/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Arina Spătaru ratează cursa pentru Primăria Bălți! CECE a refuzat să îi înregistreze candidatura

missing
25 octombrie 2021, ora 16:52

Fosta deputată de la Partidul Platforma DA, Arina Spătaru ratează cursa pentru Primăria Bălți! Consiliul Electoral al Circumscripției Electorale a refuzat să îi înregistreze candidatura pentru funcția de primar al Capitalei de nord a țării. 

Se întâmplă după ce Arina Spătaru a depus la CECE Bălți mai puțin de cinci mii de semnături în susținerea sa, colectate de la cetățeni.

„Am fost refuzată. Nu sunt înregistrată în calitate de CANDIDAT neafiliat politic la alegerile din Bălți.Au venit vremurile când sunt scoși din alegeri candidații incomozi guvernării?”, a scris Arina Spătaru într-o postare pe Facebook.

În data de 21 noiembrie, locuitorii municipiului Bălți sunt așteptați la urne pentru a-și alege un nou primar, după ce Renato Usatîi și-a dat demisia. 13 candidați s-au înscris în cursa electorală pentru fotoliul de primar. În aceeași zi, vor avea loc alegeri în alte 15 localități din țară.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram