/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Tancurile Abrams, retrase de pe front

Atenție, călători! Transfăgărășanul se închide de astăzi, 25 octombrie

missing
25 octombrie 2021, ora 12:22

Transfăgărășanul se închide de astăzi, 25 octombrie. Circulația transportului va fi interzisă pe DN 7C (Transfăgărăşan) de la km 104+000 (Piscu Negru) până la km 130+800 (Cabana Bâlea Cascadă), iar sectorul de drum menționat va fi semnalizat corespunzător. Un anunț în acest sens a fost făcut de Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) din România.

„Măsura a fost adoptată de către Comisia de Revizuire Specială din cadrul CNAIR conform Normativului privind circulația rutieră pe drumurile montane, DN 7C și DN 67C „ind AND 615-2020” care prevede oprirea circulației pe Transfăgărășan”, se arată în comunicatul emis.

Din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile (polei și zăpadă), pentru siguranța participanților la trafic, CNAIR și Poliția Rutieră au decis ca circulația să se mențină închisă pentru toate categoriile de autovehicule pe DN 67C (Transalpina), între Rânca și Obârșia Lotrului (km 34+800 – km 59+800).

Amintim că primii fulgi de zăpadă din acest sezon au căzut pe celebrul Transfăgărășan încă în luna septembrie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram