/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Atac cu drone, reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski

Directorul fabricii „Franzeluța” a demisionat! „A fost o perioadă care a necesitat maximă responsabilitate”

missing
25 octombrie 2021, ora 12:57

Directorul celui mai mare combinat de panificație din țară, „Franzeluța” a demisionat din funcție. Anunțul a fost făcut pe pagina de internet a fabricii. 

„A fost o perioadă care a necesitat maximă responsabilitate, or, indiferent de condiţiile mereu în schimbare, de pandemie și de criză economică, a trebuit nu doar să asigurăm populaţia, consumatorii cu produse de calitate şi la preţ accesibil, dar şi să asigurăm dezvoltarea continuă a întreprinderii – și am reușit acest lucru”, a menționat Boris Andros în mesajul adresat colegilor.

„Uneori, făcând o scurtă retrospectivă a anilor ce au trecut, îmi este greu să cred că am reuşit împreună cu voi, practic, imposibilul. Dar, cugetând mai profund, înţeleg că altfel nici nu putea fi, având o asemenea echipă de profesionişti. Vă doresc şi în continuare să daţi dovadă de aceeaşi dedicaţie, de acelaşi profesionalism şi să ştiţi că pentru tot ceea ce faceţi, pentru efortul pe care îl depuneți zi de zi, sunteți apreciați”, a mai spus Boris Andros.

Boris Andros a fost numit director la „Franzeluța” în anul 2016.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram