/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Performanță în lumea dansului sportiv! Gabriele Goffredo și Anna Matus au obținut medalia de aur pentru R. Moldova la Campionatul Mondial PD Adulți Latin

missing
25 octombrie 2021, ora 11:27

Dansatorii sportivi Gabriele Goffredo și Anna Matus au obținut din nou medalia de aur pentru Republica Moldova. Aceștia au devenit Campioni Mondiali la Campionatul Mondial PD Adulți Latin Leipzig din Germania.

Dansatorii, care au câștigat în repetate rânduri medalii de aur pentru țara noastră, sâmbătă 23 octombrie, au mai înregistrat o victorie. Dansatorii au concurat cu 25 de perechi de sportivi din întreaga lume și s-au calificat pe primul loc.

worlddancesport.org

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @dance_life_dream_sport

În anul 2016 dansatorii au mai cucerit o medalie de aur la Campionatul European de Dans Latin care s-a desfășura în orașul Torino din Italia. Perechea de dansatori a devenit campioană și la Jocurile Mondiale de la Wroclaw doi ani consecutivi.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram