/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Start producţie pentru noul BMW i4! Iată unde şi cum se face

missing
25 octombrie 2021, ora 11:08

Primul BMW i4 produs în serie a părăsit linia de producţie la uzina BMW Group din München! Fabrica principală a companiei produce acum toate variantele de propulsie pe o singură linie de asamblare!

Principala diferenţă dintre BMW i4 şi arhitecturile convenţionale este propulsia electrică şi bateria de înaltă tensiune. Aproximativ 90% din sistemele existente în atelierul de caroserii din München pot fi folosite în continuare pentru noul model. Au fost necesare altele suplimentare doar pentru ansamblul podelei şi partea din spate. Află mai multe curiozităţi pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram