/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

„Vă cântăm din nou cu drag”! Palatul Național își deschide ușile pentru o nouă stagiune

26 octombrie 2021, ora 11:15

Palatul Național „Nicolae Sulac”își deschide ușile pentru o nouă stagiune. Iubitorii de muzică sunt așteptați miercuri, 27 octombrie, la ora 18:00 la spectacolul „Vă cântăm din nou cu drag”. Pe scena palatului vor evolua artiști îndrăgiți de muzică populară. 

Este vorba despre Orchestra Națională „Lăutarii”, condusă de maestrul Nicolae Botgros, alături de interpreții de muzică populară Ion Paladi, Mihai Ciobanu, Ioana Căpraru, Nicolae Ciubotaru, Lilia Roșca, Mihaela Tabură, Tatiana Jacot, Igor Cuciuc și Mariana Dobzeu.

În sala de concert vor răsuna melodii îndrăgite și apreciate de publicul meloman, regia evenimentului fiind una spectaculoasă.

„În pauza dictată de pandemie, care, sperăm, se va termina în sfârșit, artiștii au pregătit multe piese noi, care vor răsuna în premieră la spectacol. Pe fundalul unui decor de excepție, lumina și imaginile proiectate vor fi în unison cu muzica și dispoziția celor din sală. Vă așteptăm cu mult drag”, declară regizoarea concertului, dna Svetlana Frumusachi.

Numărul de locuri la eveniment este limitat, iar masca de protecție este obligatorie . Biletele la concertul „Vă cântăm din nou cu drag” sunt disponibile la Casele Palatului Național.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram