Președintele Rusiei, Vladimir Putin i-a oferit cetățenia rusă cântăreței și actriței uruguayene Natalia Oreiro, după cinci ani de la cererea prezentată de către artistă pentru a dobândi cetățenia, scrie  Agerpres.

Artista născută în Uruguay, Natalia Oreiro este una din cele mai populare artiste pentru rolurile sale în numeroasele telenovele. Aceasta vizitează periodic Rusia, unde este extrem de iubită și apreciată de public

Oreiro și-a exprimat în numeroase ocazii dragostea față de Rusia inclusiv de Zilele Naționale a Rusiei, sărbătorite în 12 iunie. Natalia a postat un mesaj pe Twitter în care purta un „kokoshnik” de culoare roşie (un acoperământ de cap tradiţional rusesc purtat de femei şi fete), pentru a-i felicita pe ruşi cu această ocazie şi pentru a-i asigura că „Rusia este şi patria sa”.

În 2018, artista a înregistrat un cântec dedicat Campionatul Mondial de Fotbal, iar în 2019 a susţinut în cadrul turneului său, „Unforgettable”, spectacole în 13 oraşe ale Rusiei.

Anul acesta, Natalia Oreiro a menționat, într-un interviu acordat unui popular program rus de televiziune, că va fi „mai rusoaică decât Gerard Depardieu”, care a primit cetăţenia rusă în 2013, după un diferend cu autorităţile franceze care au majorat impozitele pentru cei bogaţi. Natalia a lansat patru albume în perioada 1998-2016 care au devenit coloane sonore la serialul TV „Înger Sălbatic”. Aceasta a susținut și mai multe turnee la nivel mondia pe scenele Europei, Americii Latine și Rusiei.

În ultimii ani, Putin a acordat cetăţenia rusă prin procedură de urgenţă unor actori din Occident, printre care şi starul american Steven Seagal.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!