/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

/HOROSCOP/ Peștii se simt dezamăgiți de grupul social sau profesional din care fac parte

missing
27 octombrie 2021, ora 09:10

Fecioarele încearcă să își salveze cele mai importante planuri de unele singure. Peștii se simt dezamăgiți de grupul social sau profesional din care fac parte.

Horoscop Berbec – 27 octombrie 2021: Cei din familie îți dau sfaturi foarte bune, dar oricât de bune ar fi, trebuie să îi auzi, ca să le poți urma. Vocea conștiinței trebuie să fie mai puternică decât cea a dorințelor, oricât de intense ar fi acestea.

Horoscop Taur – 27 octombrie 2021: Începe să se contureze o schimbare importantă de planuri asociate cu grupul de prieteni, rude sau cu unul dintre protectorii tăi cei mai importanți. Te poți declara dezamăgit, dar va trebui să găsești soluții.

Horoscop Gemeni – 27 octombrie 2021: Partenerii se opun unui pas înainte pe care vrei neapărat să-l faci, în condițiile tale, pe plan profesional. Nu e nimic personal, doar își urmărește fiecare propriile interese.

Horoscop Rac – 27 octombrie 2021: Știi foarte bine care ar fi cea mai bună decizie pentru a remedia o problemă apărută pe plan profesional, dar nu-ți convine. Poate te-ar ajuta să te sfătuiești cu un apropiat, cu o fire mai adaptabilă și o minte flexibilă.

Horoscop Leu – 27 octombrie 2021: Îți lipsește mulțumirea care ar fi trebuit să apară de la cei dragi, odată cu cheltuielile făcute pentru ei. Se conturează o dezamăgire, mai mare sau mai mică, în funcție de cât de mult ai investit.

Horoscop Fecioară – 27 octombrie 2021: Încerci să-ți salvezi planurile cele mai importante de unul singur, bazându-te pe ideea că dacă vei avea suficient de mult curaj, răsplata va veni, neapărat.

Horoscop Balanță – 27 octombrie 2021: E drept că aceia din anturajul apropiat nu au o influență prea bună asupra ta în acest moment, dar e doar un moment. Nu poți pune capăt acestor relații, doar pentru că au apărut unele probleme.

Horoscop Scorpion – 27 octombrie 2021: Faptul că nu poți renunța la anumite dorințe nu e un motiv de îngrijorare decât dacă ajungi la exagerări, de exemplu să te transformi într-un pachet de nervi care nu mai reacționează în limitele bunului-simț.

Horoscop Săgetător – 27 octombrie 2021: Unele probleme din familie trebuie rezolvate urgent și obligatoriu, dar asta înseamnă să faci un sacrificiu personal, cu care nu poți fi de acord. Există soluții, dar le vei descoperi doar în liniște.

Horoscop Capricorn – 27 octombrie 2021: Ar fi bine să selectezi cu mai multă atenție propriile idei și intenții, ca să poți lua decizii inteligente. Unele dorințe nu te duc unde ai nevoie să ajungi.

Horoscop Vărsător – 27 octombrie 2021: Vei avea nevoie de ajutorul unui prieten adevărat, ca să poți trece peste o problemă financiară sau ca să poți pune în aplicare un plan care e menit să te propulseze în carieră.

Horoscop Pești – 27 octombrie 2021: Te simți dezamăgit de grupul social sau profesional din care faci parte, statutul tău privilegiat de până acum este pus sub semnul întrebării. Dar există soluții, chiar și în această situație care pare fără ieșire.

Sursa: Libertatea.ro

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram