/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Precizările ministrei Sănătății în legătură cu vaccinarea copiilor de la 12 ani în R. Moldova

missing
27 octombrie 2021, ora 12:13

Vaccinarea copiilor de la 12 ani în Republica Moldova ar putea începe chiar săptămâna viitoare. Un anunț în acest sens a fost făcut astăzi, 27 octombrie, de ministra Sănătății, Ala Nemerenco, în cadrul unei conferințe de presă. Ea a mai precizat că în acest moment se așteaptă ca toate datele și informațiile în legătură cu acest proces de imunizare să fie trimise către centrele de vaccinare.

„La momentul de față nu există impedimente pentru părinții care au inițiativa personală de a-și vaccina copiii. Ei se pot apropia în toate centrele de vaccinare”, a declarat Ala Nemerenco.

De asemenea, ea a mai precizat că părinții vor trebui să semneze un acord în acest sens, în care se va specifica că imunizarea copiilor este propria lor decizie.

Amintim că marți, 26 octombrie, Agenția Medicamentului și Dispozitivelor Medicale a dat undă verde vaccinării copiilor de la 12 ani cu serul anti-COVID Pfizer.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram