/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

/HOROSCOP/ Săgetătorii au nevoie de o schimbare în relațiile cu cei dragi, iar peștii sunt îndemnați să-și păstreze calmul și stăpânirea de sine

missing
28 octombrie 2021, ora 09:09

Pentru săgetători astăzi este un moment bun de a pune în aplicare cele mai bune intenții în legătură cu relațiile cu cei dragi. Totuși este nevoie de o schimbare acolo și numai de la ei poate veni. Ce prognozează astrele pentru fiecare zodie în parte pentru joi, 28 octombrie, aflați în continuare. 

Horoscop Pești – 28 octombrie 2021: Te preocupă mult munca și tot ce este legat de aceasta, mai ales posibilitatea unor excese din partea unei persoane cu autoritate. E nevoie doar de calm și de stăpânire de sine, nu de altceva.

Horoscop Berbec – 28 octombrie 2021: Astăzi totul ți se pare mai simplu și mai ușor de făcut, inclusiv să te apropii mai mult de cei dragi, chiar dacă aceștia nu vor răspunde așa cum te aștepți solicitărilor tale.

Horoscop Taur – 28 octombrie 2021: Casa și familia sunt sursa ta de liniște și de armonie, dar pot deveni, dacă nu ești atent, principala sursă de stres. S-ar putea să acumulezi frustări legate de evoluția profesională, din cauza familiei.

Horoscop Gemeni – 28 octombrie 2021: Este suficient să îți liniștești gândurile și să îți propui să fii mai organizat, ca să eviți un consum inutil de resurse interioare. Este important să asculți cu atenție ce au de spus partenerii, de orice fel.

Horoscop Rac – 28 octombrie 2021: Ți se pare că valorile tale sunt în pericol, din cauza unor evenimente pe care nu le poți controla. Dar nu trebuie să uiți că e datoria ta să-ți aperi valorile și să le păstrezi, chiar dacă ți se pare greu.

Horoscop Leu – 28 octombrie 2021: Ești plin de energie, ai idei bune, le pui în practică fără rețineri, și totuși ceva pare să lipsească. Poate ceri prea mult de la cei din familie, care nu pot sau nu vor să ofere mai mult.

Horoscop Fecioară – 28 octombrie 2021: Chiar dacă ceea ce afli astăzi te poate neliniști, nu ai de ce să le lași în voia unor gânduri pesimiste, din simplul motiv că nu ai cum să fii sigur că așa va fi. Poate că lucrurile vor evolua foarte diferit.

Horoscop Balanță – 28 octombrie 2021: Poți primi sfaturi de mare preț de la prietenii buni, de la un protector sau de la o rudă. Problema e însă să sesizezi tu valoarea a ceea ce auzi.

Horoscop Scorpion – 28 octombrie 2021: Te simți important și capabil să te protejezi de orice, inclusiv de cei care te contestă. Ar fi bine să folosești aceste moment de încredere în sine pentru a-ți recâștiga liniștea sufletească.

Horoscop Capricorn – 28 octombrie 2021: Ai parte de o zi luminoasă, dar nicio astfel de zi nu va reuși să-ți schimbe dispoziția cu una mai senină, dacă nu vei dori acest lucru și vei alege să rămâi împovărat de griji, justificate sau nu.

Horoscop Vărsător – 28 octombrie 2021: Ai de ales între a te ocupa de nemulțumiri sau de bucuriile pe care le poți oferi celor dragi, în felul acesta, făcându-ți și ție ziua mai frumoasă.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram