politic

Monica Babuc a fost aleasă în calitate de președinte interimar al Partidului Democrat din Moldova

30 octombrie 2021, ora 15:45
Distribuie:

Monica Babuc a fost aleasă în funcția de președinte interimar al Partidului Democrat din Moldova. Decizia a fost luată sâmbătă, 30 octombrie, în cadrul ședinței Consiliului Politic Național al formațiunii.

În discursul său aceasta le-a mulțumit colegilor pentru încrederea acordată și a menționat că Partidului Democrat îi revine un rol important în viața politică din Republica Moldova.

„Faptul Partidul Democrat are o istorie bogată și are oameni competenți, înseamnă că noi avem șansa să jucăm un rol important în politica moldovenească”, a declarat aceasta în discursul său.

Monica Babuc a fost Ministru al Culturii (2013-2017), Ministru al Educației, Culturii și Cercetării (2017-2019), Vicepreședinte al Parlamentului (2019-2020), deputată și vicepreședinte al PDM.

Sursa: Facebook.com

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram