/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Monica Babuc a fost aleasă în calitate de președinte interimar al Partidului Democrat din Moldova

30 octombrie 2021, ora 15:45

Monica Babuc a fost aleasă în funcția de președinte interimar al Partidului Democrat din Moldova. Decizia a fost luată sâmbătă, 30 octombrie, în cadrul ședinței Consiliului Politic Național al formațiunii.

În discursul său aceasta le-a mulțumit colegilor pentru încrederea acordată și a menționat că Partidului Democrat îi revine un rol important în viața politică din Republica Moldova.

„Faptul Partidul Democrat are o istorie bogată și are oameni competenți, înseamnă că noi avem șansa să jucăm un rol important în politica moldovenească”, a declarat aceasta în discursul său.

Monica Babuc a fost Ministru al Culturii (2013-2017), Ministru al Educației, Culturii și Cercetării (2017-2019), Vicepreședinte al Parlamentului (2019-2020), deputată și vicepreședinte al PDM.

Sursa: Facebook.com

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram