/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 803: Explozii în Sumî. Rusia a lovit o centrală electrică din Donețk

Caz tragic la Taraclia. Corpul neînsuflețit al unui minor de 15 ani a fost găsit într-un șanț

missing
31 octombrie 2021, ora 12:42

Corpul neînsuflețit al unui minor de 15 ani a fost găsit într-un șanț, alături de bicicleta acestuia, la ieșirea din satul Cealîc, raionul Taraclia. Acesta ar fi căzut de pe bicicletă. Nenorocirea s-a produs joi, 28 octombrie.

Potrivit poliției, victima a fost găsită de către părinții acestuia. Ei au declarat că minorul în vârstă de 15 ani ar fi plecat în câmp să strângă plante furajere. Când aceștia au văzut că băiatul lipsește de mai mult timp, s-au pornit în căutarea lui.

Oamenii legi au stabilit că bicicleta cu care minorul s-a deplasat avea mai multe defecțiuni tehnice. Totodată, băiatul avea multiple lovituri în zona feței şi a capului, specifice căderii de la înălțime la o viteză mare.

Cazul a fost înregistrat şi este examinat de către angajații IP Taraclia.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram