/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

Cea mai scumpă casă din lume, scoasă la vânzare după ce proprietarul a dat faliment. Vezi cum arată imensa vilă

missing
01 noiembrie 2021, ora 14:44

Cea mai scumpă casă din lume, a intrat în administrare judiciară și a fost scoasă în vânzare pentru 225 de milioane de euro după ce proprietarul nu a plătit datoriile pe care le avea și a falimentat, scrie Libertatea.ro.

Imensa vilă mai este numită „The One” și se află în Los Angeles, SUA. Aceasta are 9.800 de metri pătrați și a fost plasată în administrare de către Curtea Superioară din Los Angeles.  Proprietarul imobilului este Nile Niami, cel care a promovat proprietatea drept „misiunea sa de viață” și „cea mai mare și mai scumpă casă din lumea urbană”.

Casa se întinde asemeni unui palat ultramodern pe un vârf de deal cu vedere la Los Angeles. Are nouă dormitoare, un garaj pentru 30 de mașini, patru piscine, cascadă cu etaj, mai multe bucătării, un club de noapte, bowling cu patru benzi, sală de gimnastică, cinema cu 50 de locuri, o pistă de alergare și un garaj subteran pentru 50 de mașini, cu două rotative auto. Proprietatea are mai multe piscine, un jacuzzi și un șanț cu apă care înconjoară casa. Fiecare ușă din casă este electrică, la fel toaletele.

Presa americană informează faptul că proprietarul luxoasei vile ar avea datorii de peste 165 de milioane de dolari. Iar dezvoltatorul imobiliar Crestlloyd LLC a depus o cerere de intrare în faliment.

Super-vila urmează să fie vândută acum cu 225 de milioane de dolari, se citează din dosarele instanței. Cel mai important creditor este Hankey Capital, fondată de miliardarul Don Hankey, care are împrumuturi de peste 115 milioane de dolari pe proprietate.

Yogi Securities Holdings, condusă de investitorul imobiliar Joseph Englanoff, a împrumutat „The One” peste 36 de milioane de dolari. Alte două entități, Inferno Realty și Maybach Corporation Holdings, au acordat împrumuturi de 7 milioane de dolari fiecare. Cel mai important creditor a cerut o vânzare cu executare silită săptămâna trecută, care este acum suspendată din cauza procedurii de faliment.

„The One” are, datorii de peste 1 milion de dolari în impozite și facturi neplătite de la companiile de beton, de aer condiționat și de alte facilități. În proiectele imobiliare complexe sau de mari dimensiuni, administrarea judiciară este adesea preferabilă unei executări silită, în care creditorul sau banca confiscă proprietatea. Niami a promovat ani la rând „The One”, „proprietatea de 500 de milioane de dolari, cea mai mare și mai scumpă casă din lume, cu interviuri și fotografii în mass-media. El vorbea despre planurile de a transforma casa într-o scenă media și o afacere comercială, folosind-o pentru a găzdui un potențial show Netflix, evenimente și companii start-up.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Thevibe (@nileniami)

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram