/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Urmează o altă criză? După lipsa cipurilor și costul tot mai mare al magneziului poate afecta producția de automobile

missing
01 noiembrie 2021, ora 16:04

Nu mai este un secret că industria auto este puternic lovită de criza cipurilor care sunt atât de necesare pentru producția diferitor componente a unor sisteme vitale automobilelor moderne. Deja de câteva luni mai mulți producători se luptă cu această criză care poate dura chiar până în anul 2023 și despre care am vorbit anterior cu mai multe ocazii. 

Dar iată că pe lângă lipsa cipurilor producătorii de automobile se pot lovi de o altă piedică – prețurile tot mai mari la magneziu, un metal care la rândul său, la fel este folosit din plin. Și iată în ce constă problema. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram