/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

/FOTO/ Angajați ai Cancelariei de Stat, implicați într-un accident grav, produs dimineață la Buiucani! Un bărbat a murit, iar alți trei au fost răniți

missing
03 noiembrie 2021, ora 08:59

Un bărbat a murit și alți trei au fost grav răniți în urma unui accident rutier produs în această dimineață în sectorul Buiucani al Capitalei. Mașina cu care se deplasau s-a lovit violent de un stâlp, la intersecția străzilor Nicolae Costin și Onisifor Ghibu. Cei patru erau angajați ai Cancelariei de Stat. Informația a fost confirmată pentru TV8 de Anastasia Taburceanu, purtătoarea de cuvânt a prim-ministrei.

La fața locului au intervenit și angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență al MAI, care au descarcerat victimele.

Cei trei pasageri și șoferul au fost transportați în stare gravă la spital. Din cauza traumatismelor grave cu care s-a ales, conducătorul auto, un bărbat în vârstă de 63 de ani, a decedat în drum spre spital.

Pe acest caz a fost inițiat un proces penal, organul de urmărire penală urmând să stabilească toate circumstanțele producerii accidentului rutier.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram