/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Actorul Will Smith a mărturisit de ce a vrut să își ucidă tatăl. „Deceniile de durere, furie și resentimente s-au stins apoi”

missing
04 noiembrie 2021, ora 14:51

Celebrul actor, Will Smith a mărturisit că a avut gândul de a-și ucide tatăl abuziv din cauza căruia a suferit toată copilăria. Mărturisile au fost relatate în viitoarea sa carte autobiografică „Will”, unde actorul descrie scenele de violență ale tatălui său alcoolic, scrie insider.com.

Actorul american în vârstă de 53 de ani, a relatat pentru prima oară despre gândul de a-și ucide tatăl abuziv. Într-un fragment din cartea sa care urmează să apară, acesta a descris  una din scenele de violență la care a fost martor și care i-a marcat copilăria.

„Când aveam nouă ani, l-am văzut pe tatăl meu bătându-mi mama cu pumnul în cap atât de tare încât s-a prăbușit. Am văzut-o scuipând sânge. Acel moment din dormitor m-a definit cine sunt ca persoană probabil mai mult decât oricare alt moment din viața mea”, a scris Will Smith.

Actorul a mai scris că regretă că nu a putut să o apere pe mama sa în acea zi, însă toate succesele și premiile i le dedică acesteia.

„Tot ce am făcut de atunci premiile și laudele, faima și atenția, personajele și râsetele au fost o serie subtilă de scuze față de mama mea pentru lipsa mea de acțiune din acea zi. Că am eșuat în acea zi. Că nu l-am înfruntat pe tatăl meu. Că am fost un laș”, a mai continut actorul.

Deși tatăl său era alcoolic, acesta nu a lipsit nici de la un joc, piesă de teatru, recital sau premieră a sa.

„Era un alcoolic, dar era treaz la fiecare premieră a fiecăruia dintre filmele mele”, a scris Smith.

Smith relatează că și-a jurat să o răzbune pe mama sa într-o zi.  Însă decenii mai târziu, actorul a ajuns să îl îngrijească pe tatăl, care se afla în scaun cu rotile, bolnav de cancer. Acesta a mărturisit că în acea perioadă era aproape să comită o crimă, „însă deceniile de durere, furie și resentimente s-au stins apoi încet și l-am dus pe tăticul la baie”.

Odată cu trecerea timpului Will Smith și-a canalizat acea furie în a transformat-o în perspectivă

„Nu poți primi nimic din lumea materială care să îți ofere liniște interioară sau împlinire. În cele din urmă nu contează câtuși de puțin cât de mult te-au iubit oamenii – vei putea zâmbi doar pe baza a cât de mult i-ai iubit tu”, a mai scris Will Smith.

Părinții lui Will Smith au divorțat în anul 2000, iar tatăl actorului a murit în 2016.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram