/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 815: Atacuri la Harkov și Odesa. Zelenski se așteaptă la o ofensivă rusă mai amplă în nord-est

/DOC/ ANRE va stabili până în 10 noiembrie tarife noi pentru furnizarea gazelor naturale

missing
04 noiembrie 2021, ora 17:36

Comisia pentru Situații Excepționale a emis o nouă dispoziție. Potrivit documentului, SA „Moldovagaz” va înainta o cerere Agenției pentru Reglementare în Energetică în vederea  ajustării prețurilor reglementate pentru furnizarea gazelor natural. Respectiv, până în data de 10 noiembrie ANRE va trebui să stabilească noi tarife provizorii, care vor fi aplicabile din 1 noiembrie 2021. 

În același timp, Ministerul Muncii și Protecției Sociale urmează să pregătească setul de măsuri pentru compensarea facturilor la gaze naturale pentru unele categorii de cetățeni.

Membrii Comisiei au mai decis că S.A. „Termoelectrica” nu va mai utiliza păcura în procesul tehnologic și va reveni la producerea energiei termice și electrice pe baza gazelor naturale.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram