/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 801: Atac la Harkov. Autoritățile din Kiev îndeamnă oamenii să nu meargă la biserică de Paște

Moldovagaz a făcut calculele! Ce tarif nou va cere furnizorul de gaze naturale Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică

missing
05 noiembrie 2021, ora 14:00

Moldovagaz a făcut calculele! Furnizorul de gaze naturale va cere Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică un tarif ajustat de 9 sau 10 lei. Declarațiile au fost făcut de directorul Moldovagaz, Vadim Ceban, într-o emisiune de la postul de radio Sputnik.

„Am făcut calculele, cererea este pregătită, după – amiază cred că va fi remisă ANRE. Cifrele nu sunt secret, va fi un tarif în jurul cifrelor care s-au menționat deja, 9 – 10 lei”, a declarat directorul Moldovagaz, Vadim Ceban.

Anterior, premierul Natalia Gavrilița a spus că tariful la gaz va crește, după prelungirea contractului cu Gazprom, până la 6 lei și 20 de bani.

 

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram