/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Fosta ministră a Muncii, Valentina Buliga s-a ales cu o funcție în cadrul CNAMUP. Șeful instituției: „Eu nu am avut motiv să o refuz”

missing
08 noiembrie 2021, ora 17:13

Fosta ministră a Muncii și șefă a Casei Naționale de Asigurări în Sănătate, Valentina Buliga s-a ales cu o nouă funcție importantă. Din data de 1 noiembrie, Buliga este șefa Centrului de instruire din cadrul Centrului Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească. 

Informația a fost confirmată pentru tv8.md de către șeful CNAMUP, Boris Golovin, care susține că Buliga ar fi pretins personal la această funcție după ce aceasta a rămas vacantă.

„Doamna Buliga a vent personal la mine și a întrebat: eu pot să pretind la această funcție? Eu nu am avut motiv să o refuz, pentru că dânsa corespunde criteriilor fișei de post, este cadru didactic, vine de la catedră”, ne-a declata șeful CNAMUP, Boris Golovin.

Numirea Valentitinei Buliga în această nouă funcție a stârnit un val de nemulțumiri pe rețelele sociale. Internauții s-au arătat deranjați de faptul că instituția nu a organizat mai întâi un concurs.

Boris Golovin susține, însă, că pentru funcția respectivă nu este necesar concursul.

Valentina Buliga a fost deputat pe listele Partidului Democrat între anii 2005 – 2009, când a fost desemnată ministră a Muncii, Protecției Sociale și Familiei. Între anii 2014 – 2018 a deținut un nou mandat de deputat, iar ulterior, a fost șefă la CNAS, funcție din care a fost demisă în iunie 2019 de către Guvernul Sandu.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram