/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Atac masiv și risc de o nouă ofensivă rusă! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Decizia Judecătoriei Chișinău privind în privința celor trei intermediari reținuți în dosarul certificatelor de vaccin anti-COVID

missing
10 noiembrie 2021, ora 16:47

Unul din cei trei intermediari a primit mandat de arest pentru 20 de zile, iar ceilalți doi s-au ales cu control judiciar. O decizie în acest sens a fost luată de Judecătoriei Chișinău (sediul Ciocana), în contextul în care procurorii anticorupție au cerut mandate de arest preventiv pentru toți trei.

Amintim că, recent, trei intermediari au fost reținuți de CNA și procurori, fiind suspectați de organizarea unei scheme de corupție la eliberarea certificatelor de vaccinare anti-COVID.

Totodată, un medic a fost reținut ulterior, iar ancheta este în desfășurare pentru stabilirea întregului cerc de suspecți.

În cadrul perchezițiilor, operate și în unele instituții medicale, au fost ridicate acte relevante pentru cauză, iar în telefoanele învinuiților au fost găsite poze cu buletine de identitate ale solicitanților de certificat, dar și certificate de vaccinare autentice.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram