/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 816: Atacuri cu drone în mai multe regiuni, inclusiv Kiev. Avertismentul Estoniei

BCS a înaintat o moțiune simplă împotriva politicilor Ministerului Sănătății. „Ministra Sănătății a întrecut orice limită”

missing
11 noiembrie 2021, ora 12:35

Fracțiunea parlamentară a Blocului Socialiștilor și Comuniștilor (BCS) a înaintat o moțiune simplă împotriva politicilor Ministerului Sănătății, în cadrul ședinței plenare de joi, 11 noiembrie.

Textul moțiunii a fost prezentat de la tribună de către deputatul BCS, Vladimir Odnostalco. Acesta susține că Ministerul Sănătății a scăpat situația de sub control privind gestionarea pandemiei iar vinovată de asta se face ministra Sănătății Ala Nemerenco.

„Situația din domeniul Sănătății a scăpat de sub controlul persoanei care trebuie aă acționeze cu responsabilitate, vigilență și profesionalism. Ministra Sănătății a întrecut orice limită. Venim cu o moțiune simplă în special în partea ce ține de ineficiența gestionării a crizei de COVID. Soliticăm exprimarea votului de neîncredere împotriva ministrei Sănătății”, a declarat deputatul BCS, Vladimir Odnostalco.

Acesta a ținut să menționeze că tot ministra Sănătății „și-a permis să îndeamne populatia la ciparea copiilor”, fapt care poate avea consecințe grave asupra populației.

„ Ministra Sănătății și-a permis să îndemne populația la ciparea copiilor. Dacă există această problemă de cipare a oamenilor de ce nu introduceți aceste cipuri la copii să le aibă pe toată viața”, a menționat deputatul.

Moțiunea simplă poate fi inițiată de cel puțin 15 deputați, iar dezbaterea acesteia va avea loc după ce Biroul permanen va stabili data, în decurs de 14 zile de la depunere.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram