/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

CSP a desemnat un nou adjunct interimar al șefului Procuraturii Anticorupție

missing
11 noiembrie 2021, ora 15:38

Procurorul Cristina Robu este noul șef – adjunct interimar la Procuratura Anticorupție. Decizia a fost luată joi, 11 noiembrie la Consiliul Superior al Procurorilor. 

Potrivit declarației de avere și interese personale de pe portalul magistrat.md, procurorul Cristina Robu a ridicat în 2020 un salariu de 330 843 de lei de la Procuratura Generală. Aceasta deține în proprietate un automobil Mercedes-Benz pe care l-a dobândit în anul 2020 în valoare de 386 de mii de lei.

Mandatele conducerii de la Procuraratura Anticorupție dar și ale conducerii de la Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale au încetat la începutul lunii octombrie. Ulterior, în 15 octombrie, CSP a desemnat șefi interimari noi la PA și PCCOCS. Elena Cazacova a devenit procuror – șef interimar la PA, iar Sergiu Rusu – șef interimar la PCCOCS.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram