/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 803: Ordinul lui Putin, alertă în Europa și plan NATO pentru Moldova! Rusia amenință Marea Britanie

Caz ieșit din comun la frontieră! Un microbuz cu suporteri scoțieni ar fi trecut prin punctul de la Leușeni, fără control

missing
12 noiembrie 2021, ora 12:41

Caz ieșit din comun la punctul de trecere a frontierei de la Leușeni. Un microbuz cu mai mulți suporteri microbiști din Scoția ar fi trecut aseară frontiera fără control. 

Purtătoarea de cuvânt a Poliției de Frontieră, Raisa Novițchi ne-a declarat că va reveni în scurt timp cu informații detaliate legate de acest caz.

În prezent, Poliția de Frontieră este „pe alertă”, fiind în căutarea cetățenilor scoțieni, dar și a microbuzuluui cu care aceștia au intrat în țară.

Suporterii au venit la Chișinău pentru a urmări meciul care se joacă în această seara pe stadionul Zimbru, între naționalele de fotbal ale Republicii Moldova și Scoției, în cadrul Campionatului Mondial 2022.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram