/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Imaginea zilei: Intrăm curând în 2022, iar unii şoferi încă mai cred că acest marcaj arată unde pe stradă se poate parca

missing
12 noiembrie 2021, ora 13:39

Imaginea sau priveliştea zilei de astăzi vine de pe strada Nicolae Testemiţanu din capitală. Acolo, în această dimineaţă, cel puţin doi conducători auto şi-au lăsat maşinile într-o staţie de așteptare a transportului public, deşi există aplicat un marcaj care le interzice acest lucru.

Cel mai probabil în 2022, aceştia şi alţi şoferi care procedează la fel, vor intra având în continuare în minte informaţia eronată că astfel de marcaje arată locurile în care se poate parca automobilul/autovehiculul condus. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram