/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/VIDEO/ Laude și mai ales critici la 100 de zile ale Guvernului Gavrilița. „Ei trebuie să se orienteze odată”

missing
13 noiembrie 2021, ora 20:53

La o sută de zile de activitate a Guvernului Gavrilița, unii laudă, alții critică activitatea noii puteri. În timp ce prim-ministra a declarat că în tot acest timp a început curățirea instituțiilor și reforma justiției și a depășit criza gazelor, de partea cealaltă, unii critică actualul Executiv și spun că nu are un plan bine gândit. Între timp, reprezentanții PAS afirmă că strategia se bazează anume pe programul de guvernare. Declarațiile au fost făcute ieri, în cadrul emisiunii, Întreabă Ghețu. 

„Am spus odată, că acest Guvern, a trecut botezul focului. În principiu a rezistat. – Dvs aveți laude sau critici? Eu cred că din 10 puncte, opt au câștigat cu siguranță. Ei nu prea înțeleg încotro se duc. Ei trebuie să se orienteze odată.  Aceste două puncte, unde sunt lacunele? Prima întrebare, integrarea europeană. Integrarea europeană la noi e pe linia moartă. ….acolo am fost, am primit niște bani, dar integrarea europeană, nu înseamnă primirea banilor”.

„Dacă nota pe care o merită Guvernul Gavrilița, haideți să specificăm. Nota opt, după modelul școlilor pentru copii cu dizabilități. Dl Pavlovschi a fost absolut corect când a afirmat că acest Guvern nu are strategie. Noi și pe timpul campaniei electorale, ulterior și în continuare…acest Guvern, niciodată nu a avut plan.

„Foarte bine a spus dl Pavlovschi, Guvernarea a avut de trecut prin ispite, trei crize foarte complicate și grele prin care practic trec toate țările…criza sanitară, criza economică și socială care e și rezultatul crizei sanitare. Criza energetică este una descendentă din aceste două crize. De fapt, criza economică abia ia amploare”.

„Ceea ce facem noi este puțin diferit și e un început bun. ….strategia noastră e anume programul de guvernare, vrem să realizăm toate promisiunile făcute în campania electorală. -Dl Munteanu zice că nu aveți strategie. -Vă zic, strategia noastră este programul de guvernare”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram