/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Muzicianul Corneliu Botgros e gată să facă marele pas alături de iubita sa. Iată când planifică evenimentul

missing
15 noiembrie 2021, ora 08:43

Duminică, la NEREDACTAT, s-a vorbim mult despre iubire. Cea față de părinți, de copii, dar și cea față de femeie. Protagonistul a fost muzicianul Corneliu Botgros care, cu zâmbetul pe buze, a declarat că relația sa actuală merge spre ceva mai mult.

Corneliu și iubita s-a, Angela, formează un cuplu deja de doi ani. Cei doi au fost văzuți de câteva ori și la evenimente mondene. Despre aceasta, violonistul spune că e o fată educată, drăguță, dar și gospodină.

Botgros a mai adăugat că: „Trăiesc o frumoasă poveste de dragoste pe care am așteptat-o de mulți ani. După divorț nu am avut nici o relație la fel ca aceasta. Ea e una bună și cu o perspectivă minunată.”

Apoi, artistul a menționat că a avut planuri mari, împreună cu Angela, pentru această toamnă, dar pierderea mamei i-a făcut să aștepte. Deși nu a subliniat, se pare că este vorba despre o căsătorie: „Dacă ajungem cu bine la anul, cred că se vor bucura și prietenii mei, și rudele mele, și noi doi, în primul rând”, a declarat Corneliu.

Dacă vrei să afli ce alte subiecte sentimentale au fost discutate în cadrul NEREDACTAT cu violonistul Corneliu Botgros, poți revedea ediția din 14 noiembrie AICI.

Această emisiune este produsă cu suportul Ambasadei SUA în Moldova și IREX Moldova.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram