/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 805: Atac cibernetic în Moldova, paradox istoric, decizie UE și arme chimice! Zelenski: Putin e un nazist

120 de polițiști de frontieră au plecat în ultimele trei luni din funcție. Vasiloi anunță 112 anchete de serviciu pornite

missing
16 noiembrie 2021, ora 22:15

Din 9 august, până în prezent, 120 de angajați ai Poliției de Frontieră au plecat din funcții. În fiecare dintre cazuri la bază au stat diverse motive. Unii s-au transferat în alte instituții, o parte s-au pensionat, iar alții au părăsit rândurile polițiștilor de frontieră după ce au fost sancționați și respectiv demiși. Declarațiile au făcute de șeful IGPF, Rosian Vasiloi, în ediția din această seară a emisiunii „Freedom” cu Dorin Galben, de la TV8. 

„Este un exercițiu continuu. Cineva pleacă, cineva vine. Este bine cel puțin pentru mine că unele persoane au venit sincer și au spus că pleacă, unii au venit și au spus că au credite și u le pot face față. I-am întrebat: până acum cum făceați față? S-au schimbat timpurile, mi-au zis. Și i-am lăsat să plece”, a precizat Rosian Vasiloi.

În aceeași perioadă, mai spune Vasiloi, au fost lansate 112 anchete de serviciu. Multe dintre ele au la bază posibila implicare a personalului Poliției de Frontieră în acte ilegale.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram