/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Iuliana Beregoi dă start sărbătorilor de iarnă cu spectacolul „Dor de Voi - X mas Party!”

missing
17 noiembrie 2021, ora 19:39

Anul acesta sărbătorile de iarnă încep cu… Iuliana Beregoi, la cel mai mare tare spectacol  „Dor de Voi – X mas Party!”. Duminică, 5 decembrie ia-ți familia, prietenii și vino la cel mai important eveniment al Generatiei Z.

Tânăra interpretă promite distracție pe măsură, invitați speciali și multe surprize. Bilete pe entertix.md . Concertul va fi urmat de un Meet & Greet pentru fanii care și-au achizitionat SUPLIMENT. Vor avea șansa să primeasca un poster cu autograf și să se fotografieze cu Iuliana.

Save the date, să nu ratezi cel mai tare party, pe 5 decembrie la Palatul Național Chișinău.

Accesul la concerte (pentru persoanele cu vârsta mai mare de 18 ani) este permis numai în conformitate cu normele prevăzute de Comisiei Naționale Extraordinare de Sănătate Publică.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram