/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 800: Lupte grele, permisiunea Londrei și ironia Rusiei. Oficial SUA: Războiul nu se va încheia curând

Vizită de lucru la Kiev. Vicepremierul Andrei Spînu se va întâlni cu directorul executiv al Naftogaz și cu directorul general al Uktransgaz

missing
17 noiembrie 2021, ora 16:20

În perioada 18-19 noiembrie, ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu se va afla într-o vizită de lucru la Kiev, Ucraina, împreună cu Secretarii de stat pe domeniul transporturilor și energetic.

Agenda primei zile include mai multe întrevederi cu:

  • Ministrul Energiei al Ucrainei, German Hałuszczenko
  • Ministrul Infrastructurii al Ucrainei, Oleksandr Kubrakov
  • Directorul general al GTS din Ucraina (Operator al sistemului de transportare a gazelor), Serghei Makogon
  • Directorul NPC Ukrenergo, Volodymyr Kudrytskyi. Ukrenergo este operatorul Sistemului Integrat de Energie al Ucrainei

De asemenea, vineri, 19 noiembrie, Andrei Spînu se va întâlni cu directorul executiv al Naftogaz, Yuriy Vitrenko și cu directorul general al Ukrtransgaz, Serhiy Pereloma.

Vicepremierul va avea o întrevedere și cu directorul
A doua zi voi continua întrevederile cu directorul general al Căilor ferate din Ucraina Ukrzaliznytsia, Alexander Kanishin.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram