social

/VIDEO//DOC FOTO/ Procurorul general interimar beneficiază de pază de stat. Imagini cu Dumitru Robu, însoțit de un echipaj SPPS

22 noiembrie 2021, ora 16:55
Distribuie:

Procurorul general interimar, Dumitru Robu, beneficiază de pază de stat. Informația a fost confirmată pentru TV8 de purtătoarea de cuvânt a Serviciului Protecție Pază de Stat, Olga Baciu. În răspunsul oferit la solicitarea redacției noastre nu se menționează însă motivele pentru care Robu a avut nevoie de pază. 

De altfel, săptămâna trecută, o echipă TV8 l-a surprins pe Dumitru Robu în timp ce urca în mașină, însoțit de un ofițer de pază. Automobilul a fost urmat de un Volkswagen Touareg al SPPS.

L-am contactat și pe șeful interimar al PG pentru a obține mai multe detalii, însă acesta nu ne-a răspuns la telefon și nici la mesajul sms.

Detalii la acest subiect, aflați în jurnalul orei 19:00 de la TV8.

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram