/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

CSP a constituit Comisia de evaluare a performanțelor procurorului general suspendat Alexandr Stoianoglo

23 noiembrie 2021, ora 16:05

Consiliul Superior al Procurorilor a constituit Comisia de evaluare a performanțelor procurorului general suspendat Alexandr Stoianoglo, marți, 23 noiembrie, în cadrul unei ședințe extraordinare.

Astfel, comisia de evaluare este formată din următorii membri: din partea Președinției, a fost desemnat în comisie Drago Kos, expert internațional anti corupție, iar din partea Ministerului Justiției – avocata Angela Popil.

Magistrata Lidia Bulgac, fostă președintă interimară a Curții de Apel Chișinău, a fost desemnată de către Consiliul Superior al Magistraturii, Mariana Alexandru a fost desemnată din partea Consiliul Superior al Procurorilor, și Ion Matușenco care a fost înaintat de către procurorul general suspendat, Alexandr Stoianoglo.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram